Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Alkmaar

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-alkmaar

arrangement bekend van TV dinerspel

Geniet van een borrel op onze gezellige borrelboot en vaar langs de prachtige grachten in Alkmaar die je alleen vanaf het water kan zien. Daarna wordt het lachen, gieren, brullen tijdens het Hou van Holland dinerspel. Tijdens dit teamuitje in Alkmaar combineer je gezellig borrelen op het water met een heerlijk driegangendiner en een écht Hollands dinerspel. 

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer  
  • Borrelboot met schipper (2 uur)  
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel in Alkmaar 

Rond borreltijd worden jullie verwacht bij onze gezellige borrelboot in Alkmaar. Jullie varen één á twee uur langs de prachtige bezienswaardigheden van Alkmaar, zoals de Molen van Piet en de Accijnsstore. Wij durven jullie te verzekeren, alles ziet er veel mooier uit vanaf het water! Onder het genot van een heerlijk drankje krijgen jullie de mogelijkheid om lekker bij te kletsen en te ontdekken wat Alkmaar allemaal te bieden heeft.  

Wat kun je verwachten van een rondvaart in Alkmaar met dinerspel?

Wanneer jullie weer aan wal stappen, staat er in een sfeervolle horecalocatie in Alkmaar een heerlijk driegangendiner voor jullie klaar. Jullie zullen niet alleen gaan genieten van een diner, maar ook van een dinerspel! Bij het Hou van Holland dinerspel komt het bekende Boodschappenspel, het Geen Ja, Geen Nee spel en natuurlijk de Hollandse meezingers voorbij. In verschillende rondes tussen de gangen door wordt het spel gespeeld, en we kunnen jullie verzekeren: het wordt hilarisch! Jullie zullen er in teams voor moeten strijden, maar zeg nou zelf, dat zorgt voor grote verbinding tussen jou en je collega's! Daarom is dit bedrijfsuitje perfect voor de teambuilding. 

De vragen en opdrachten zijn uniek en alles heeft betrekking op ons prachtige kikkerlandje en natuurlijk de prachtige Kaasstad Alkmaar! Het spel wordt afgesloten met het Rad en hierdoor blijft het spel spannend tot het einde! Het team met de meeste kennis over ons kleine stamppot-met-jus land gaat er met de prijs vandoor.  

Offerteaanvraag

Wil je graag meer informatie ontvangen over dit arrangement in Alkmaar? Heb je andere wensen of wil je dit arrangement nog meer uitbreiden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Alkmaar is dit bedrijfsuitje in alle grote steden van Nederland te boeken zoals o.a. in Amsterdam.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer  
  • Borrelboot met schipper (2 uur)  
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 397 beoordelingen klanten vertellen