Gamification in Alkmaar

Pas gamification, business games of serious gaming in Alkmaar toe om gedragsverandering te stimuleren, interessante en leerzame stof op een unieke en leuke manier bij te brengen of voor het optimaliseren van belangrijke bedrijfsprocessen. Met gamification pas je game elementen en speltechnieken toe om belangrijke doelen te bereiken. Op deze manier verhoog je de productiviteit van jezelf en van je collega’s. Kortom, met indoor en outdoor serious gaming in Alkmaar versterk je de teambuilding binnen jouw team.

Gamification als bedrijfsuitje in Alkmaar

Wat is gamification? Bij gamification gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als bedrijfsuitje in Alkmaar. Die technieken toepassen in de echte wereld is waar gamification over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel. Het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen.  

Gamification op het werk boost de productiviteit van werknemers met maar liefst 40%.   

Dit doe je door in te spelen op de intrinsieke motivatie. Dit is de motivatie die uit een persoon zelf komt. De achterliggende redenen die mensen hebben om bepaalde dingen te doen. Bijvoorbeeld leren, status of erkenning. Doelen behalen, teambuilding, gedragsverandering en bewustwording staan centraal. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de training bereikt. Hier vind je een overzicht van onze business games voor bedrijven in Alkmaar.

gamification bedrijfsuitjes in alkmaar

Ranking the buziness Alkmaar

Ranking your buzz-ness

Wat speelt er onder het personeel en op welke manier willen jullie als bedrijf aan de start verschijnen van het nieuwe jaar? Het zijn belangrijke vragen voor het succes van jullie organisatie. Wat is een betere basis voor wederzijds begrip, dan inzicht hebben in de elkaars drijfveren en werkzaamheden. Vooral ook van de afdelingen waar je eigenlijk (te) weinig van weet?

Digital escape room Alkmaar

De Digital Escape Game kan op elke gewenste locatie gespeeld worden. Binnen, als social break van de vergadering en zelf bij jullie op kantoor. Dit bedrijfsuitje in Alkmaar heeft een hoog fun gehalte. Het oplossen van de codes doe je in teamverband en je hebt iedereen uit je team nodig. Daarom is dit bedrijfsuitje zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Je hebt nu nog maar 1 taak, volbreng de digital escape binnen de tijd!  

gamification walk the talk bedrijfsuitje

Walk the talk - kernwaarden

Met de Walk the Talk Game in Alkmaar word je met samen met je collega’s genadeloos op de proef gesteld. In groepen van 3 tot 5 personen word je op pad gestuurd met niks meer dan een tablet en een plattegrond. Onderweg liggen er verschillende challenges en opdrachten op de loer. Alle input wordt vastgelegd; denk aan videoboodschappen, foto opdrachten en nog veel meer. In de inhoudelijke de-briefing staan we uitgebreid stil voor een reflectie. 

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen de bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving.

onboarding scenario

Ben jij klaar voor je nieuwe baan? In grote organisaties werken veel mensen. Er zijn mensen die komen en er zijn mensen die gaan. De onboarding game richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wilt namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen.

In deze op maat gemaakte entertraining maken de newbees op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen