Groepsuitje in Alkmaar

Ben je in 2024 op zoek naar een groepsuitje tijdens de zomer voor grote groepen in Alkmaar? Geweldig! Wij staan klaar om je te assisteren. Gezamenlijk de stad verkennen en genieten van onze prachtige hoofdstad. Op deze pagina hebben we de meest boeiende ideeën voor groepsuitjes in Alkmaar voor je opgesomd.

Groepsuitjes in Alkmaar Organiseren

Uitjesbureau Alkmaar is gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes voor grote gezelschappen. Het bedenken van leuke ideeën en arrangementen in Alkmaar is ons dagelijkse werk. Stadsspellen zoals “Penoze,” “Monopoly Streets,” en “Ontdek de Mol” zijn bijzonder vermakelijk om te spelen in deze stad en de teambuilding te bevorderen. Bovendien kun je naast een spannend spel ook nog genieten van het schitterende, Alkmaar.

Gezellige groepsuitjes

We willen je graag inspireren om een boeiend groepsuitje in Alkmaar te boeken. Maak je keuze uit diverse actieve outdoor bedrijfsuitjes, zoals “BE SMART,” “Walking Dinner,” of een ander stadsspel in Alkmaar. Als je de voorkeur geeft aan een indoor bedrijfsuitje, kijk dan eens naar ons “VR Dinerspel” in Alkmaar, want een groepsuitje met diner is ook plezierig voor iedereen! Ontdek onze selectie dinerspellen voor groepen. Of je nu op zoek bent naar voordelige groepsuitjes of budget geen rol speelt, wij kunnen voor elk budget een origineel teamuitje organiseren of op maat maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij staan graag voor je klaar!

Onze top 3 Groepsuitjes

Virtual Reality dinerspel

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in Alkmaar? Dan is het Virtual Reality dinerspel de perfecte keuze. Betreed de virtuele wereld en ga de uitdaging aan met je collega’s, waarbij niets is wat het lijkt. Het spel bestaat uit 5 rondes en wordt gecombineerd met een heerlijk 3-gangen diner in de echte wereld. In de VR-wereld kunnen je tafelgenoten zowel medespelers als tegenstanders zijn, aangezien de samenstelling per ronde verandert. Tussen de fanatieke virtual reality teambuilding is er tijd voor een gezellig diner, waarbij je genoeg gespreksstof hebt om bij te praten met je collega’s. Kortom, een bedrijfsuitje vol verrassing en plezier! Durf jij de virtuele uitdaging aan te gaan?

Hou van Holland Quiz Alkmaar

Kies voor een gezellig bedrijfsuitje met het Hou van Holland teamuitje, waar Hollandse gezelligheid en teambuilding samenkomen. De vragen en opdrachten draaien allemaal om Holland en onze eigen Kaaskoppenstad Alkmaar. De avond wordt bekroond met een spannend rad, waar het team met de meeste kennis over ons land en Alkmaar in de prijzen valt. Deze activiteit bevordert niet alleen lachen, maar ook de teamverbinding, en kan worden uitgebreid met een heerlijk diner tussen de rondes door. Een perfecte keuze voor een onvergetelijk bedrijfsuitje! Durf jij de uitdaging aan te gaan

Ontdek de Mol Alkmaar

Tijdens het bedrijfsuitje “Ontdek de Mol” in Alkmaar ga je met je team de strijd aan om de Mol te ontmaskeren. De Mollen zijn van tevoren geïnstrueerd en weten precies hoe ze de opdrachten kunnen saboteren. Samenwerken is essentieel om de verrader te ontdekken. Het avontuur begint in een gezellig restaurant in Alkmaar, waar onze enthousiaste entertainer jullie al opwacht. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden de spelregels uitgelegd. Dit spel vereist stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht en vooral mensenkennis.  Durven jullie de uitdaging aan?

GROEPSUITJE OP MAAT IN ALKMAAR

Heb je meer info nodig over jullie groepsuitje in Alkmaar? We babbelen graag met je over jullie doelen en plannen. Gewoon om ervoor te zorgen dat iedereen het ultieme teamuitje in Alkmaar beleeft. Een dag of weekend waar iedereen met veel plezier aan terugdenkt en over kletst. Bel ons meteen of vul dat formuliertje in, en we laten binnen 1 werkdag wat van ons horen.

Geheimen van Alkmaar

Ontdek de geheimen van Alkmaar tijdens dit teamuitje en versterk de teamgeest. Samen met je collega’s ga je op zoek naar verborgen schatten en karakteristieke plekken in de stad. Tijdens dit avontuur bevorder je niet alleen je kennis over Alkmaar, maar ook de onderlinge banden. Het winnende team wordt beloond tijdens de prijsuitreiking. Het teamuitje is ideaal voor teambuilding en kan worden afgesloten met een heerlijke lunch of een smakelijk 3-gangen diner. Een onvergetelijke dag vol plezier en verbinding. Durf jij de geheimen van Alkmaar te onthullen?

Pubquiz in Alkmaar

Beleef een gezellige en uitdagende avond vol algemene kennis tijdens de Pubquiz in Alkmaar. Strijd met je team op het gebied van sport, muziek, politiek en geschiedenis. In een sfeervolle Alkmaarse locatie, zoals Café Pluim, start de quiz na een korte uitleg van de quizmaster. Beantwoord vragen en voer opdrachten uit, waarbij teamwork, snelheid en communicatie van belang zijn. Het winnende team wordt gehuldigd tijdens de prijsuitreiking. Als je liever digitaal speelt, is er ook een digitale Pubquiz beschikbaar. Deze avond bevordert niet alleen je kennis, maar ook de teamgeest binnen je bedrijf. Durf jij de uitdaging aan?

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen