Bedrijfsuitje Op maat

Wil jij een bedrijfsuitje op maat in Alkmaar organiseren? Dan ben jij bij ons op het goede adres! Wij beginnen met het inventariseren van jullie visie. Wat willen jullie bereiken? Gaat het om teambuilding, kennismaking met het bedrijf of gewoon voor de fun? 

bedrijfsuitje op maatEen bedrijfsuitje of bedrijfsfeest op maat is onze specialiteit. Bij een evenement op maat beginnen we altijd helemaal blanco, wij nemen geen bestaand evenement als uitgangspunt. We maken het evenement helemaal op maat voor jullie. Zo hebben jullie altijd een uniek bedrijfsuitje op maat. Wij bestaan al ruim 20 jaar en in deze periode hebben wij al veel bedrijfsevents op maat mogen organiseren. Aanleidingen hiervoor waren onder andere: 

Bedrijfsjubileum 
Personeelsfeest met een thema 
Teambuilding 
Bedrijfsuitje of personeelsuitje 
Award uitreiking  
Productintroductie of product presentatie 
Introductie voor nieuw personeel  
Kerstfeest of Nieuwjaarsbijeenkomst 

Naast het organiseren van de activiteit kunnen wij alles van A tot Z voor je regelen. Want waar organiseer je de activiteit, welk restaurant is geschikt en wat ligt centraal voor alle collega’s? Met onze expertise boeken wij een locatie, het eten en alles er op en eraan voor jullie. 

 

Video afspelen

innocent drinks

Op 15 juli 2021 hebben wij een heel gaaf evenement op maat neergezet voor innocent drinks. innocent drinks heeft medio 2021 de deuren geopend van haar nieuwe fabriek in Rotterdam. Met ons concept Walk the Talk leren de 100 nieuwe medewerkers van innocent drinks de kernwaarden van het bedrijf op een leuke manier kennen. 

Het personeel ging per boot naar de binnenstad van Rotterdam om daar onze Gamification Walk the Talk te spelen. De game stond volledig in het teken van innocent drinks. Onze game developer is erin geslaagd om een stadsspel te ontwerpen dat perfect aansluit op de kernwaarden van innocent drinks. De geslaagde dag werd afgesloten met een gezellige barbecue. 

Veiligheidsregio flevoland

Op 6 juli 2021 hebben maar liefst 55 medewerkers van Veiligheidsregio Flevoland hun ambsteed of belofte afgelegd. Het was een bijzondere ceremonie omdat het voor het eerst in de geschiedenis digitaal plaatsvond. Een fysieke bijeenkomst was helaas niet mogelijk vanwege de geldende coronamaatregelen. 

Familie, vrienden en collega’s keken mee via een livestream. Wij mochten de productie en streaming verzorgen. Het was een fantastische samenwerking met een mooi eindresultaat! 

Video afspelen

Gemeente Rotterdam

Hoe kunnen we de medewerkers van de verschillende stadsgebieden van de gemeente Rotterdam op een innovatieve en interactieve manier aan elkaar verbinden? Hoe zorgen we ervoor dat we een leuke middag hebben, maar dat er tegelijkertijd wordt nagedacht over de gemeenschappelijke belangen? Aan de tekentafel ontstond al snel een heldere schets. We kwamen tot een game waarin de deelnemers spelenderwijs leren. Zo leren ze niet alleen elkaar kennen, maar ontwikkelen we team- en communicatieopdrachten die vertaald kunnen worden naar de samenwerking op de werkvloer. En dat niet alleen; ze kregen de kans om met een frisse blik hun mening en ideeën te geven. Zo helpen we elkaar en kijken we letterlijk over elkaars grenzen heen.  Zo ontstaan de beste ideeën!

bedrijfsuitje op maat

Wil jij graag advies over een bedrijfsuitje op maat? Wij sparren graag met jou over ideeën zodat wij samen tot de perfecte dag omen voor jou en je collega´s.

8.3
Reviews 335 beoordelingen klanten vertellen