Teamuitje

Wil je in 2024 een teamuitje organiseren tijdens zomer? We organiseren jouw bedrijfsuitje in Alkmaar! Samen met je collega’s kun je onvergetelijke momenten beleven, dat is waar een echt teamuitje om draait. Ben je op zoek naar een digitaal teamuitje, of geef je de voorkeur aan het verkennen van een stad tijdens een van onze opwindende stadsspellen? We staan graag voor je klaar om te assisteren bij het regelen van een leuk bedrijfsevent.

Leuke teamuitjes

Wanneer beschouw jij een teamuitje in Alkmaar als succesvol? Wij assisteren je maar al te graag bij het organiseren van jouw ideale groepsuitje. Onze ervaren evenementenmanagers zijn goed bekend met de leuke en unieke plekjes in Alkmaar. Wij staan paraat om je te begeleiden bij het regelen van een boeiend personeelsuitje. Ben je geïnteresseerd in een binnen of buiten bedrijfsuitje? Of gaat je voorkeur uit naar een evenement op maat? Ons streven is om het perfecte teamuitje zowel origineel als verbindend, verrassend en betaalbaar te maken.

Origineel Teamuitje in Alkmaar

Ware teambuilding ontstaat wanneer je samen nieuwe ervaringen deelt, in een andere setting en omgeving. Onze stadsspellen in Alkmaar zijn uitermate geschikt voor teamuitjes. Wat denk je van het unieke “Wie is de Mol bedrijfsuitje? Ons “Wie is de Mol | The Official Game” hebben we exclusief ontwikkeld in samenwerking met de makers van het tv-programma. Als enige officiële licentiehouders bieden wij alle opwindende elementen, inclusief de bekende acteurs, Wie is de Mol-tunes, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de individuele test die elke deelnemer aan het einde van “Wie is de Mol?” aflegt. Heb je liever een ander boeiend stadsspel, zoals “Geniet van Cultureel Alkmaar“? Een competitief bedrijfsuitje kan de teamgeest alleen maar versterken. Als je op zoek bent naar een origineel teamuitje in Alkmaar en wat advies kunt gebruiken, staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op, en wij helpen je graag bij het organiseren van een uniek teamuitje in Alkmaar. 

Onze top 3 Teamuitjes

Wie is De Mol Alkmaar

Het officiële Wie is de Mol teamuitje in Alkmaar is dé kans om zelf deel te nemen aan dit spannende spel, met alle elementen die je kent van het tv-programma. De opwinding begint zodra je aankomt op de locatie en je afvraagt wie in je groep te vertrouwen is. Met een enthousiaste spelleider leidt het spel je door Alkmaar, waar teamopdrachten, raadsels en de befaamde Mol-acties de sfeer bepalen. Uitgerust met een tablet en de officiële stadsspel app, met begeleiding van een bekende acteur, registreert het team zowel sabotage als prestaties. Deze combinatie van teamwork en individuele inzet bepaalt de winnaar, en de enthousiaste reacties tijdens de prijsuitreiking zijn verzekerd. Durf jij de uitdaging aan?

Monopoly Streets Dinerspel

Tijdens dit bedrijfsuitje in Alkmaar kun je de stad veroveren en eigenaar worden van de beroemde straten. Teams moeten slimme strategieën gebruiken en samenwerken, met elk teamlid in een specifieke rol, zoals bankier, onderhandelaar, bluffer en verleider. Terwijl je opdrachten in de stad uitvoert en vastlegt met de camera, verdien je geld. Het diner in twee verschillende restaurants is de beloning voor jullie inspanningen. Het spel blijft boeiend met verrassende elementen, vergelijkbaar met Monopoly Kans en Algemeen Fonds kaarten. De ontknoping komt tijdens het dessert, waarbij de beste bankier wordt gehuldigd en het lot van de straten beslist. Het is een alles-of-niets avontuur in Alkmaar dat nog lang zal worden herinnerd! Ben jij een echte monopolist?

escape dinner in alkmaar

Een knus en toch strijdlustig ontsnappingsspel aan tafel! Alle gasten nemen plaats aan de tafels van een gezamenlijk gekozen restaurant en vormen onmiddellijk een team. Een tafel escape game in Alkmaar betekent concreet dat je cryptische opdrachten moet uitvoeren en raadsels moet oplossen tijdens verschillende rondes tussen de gangen van een verrukkelijk driegangendiner. De uitdaging is om sneller en slimmer te zijn dan de andere teams. Het noodzakelijke spelmateriaal en de verborgen aanwijzingen op en rond de tafels in het restaurant zijn onmisbaar om met jouw team als eerste te ontsnappen. Samenwerking staat centraal.

TEAMUITJES IN ALKMAAR

Wil je meer informatie en advies ontvangen over jullie teamuitje in Alkmaar? We staan graag uitgebreid klaar om met jou te overleggen over de doelen, wensen, en ideeën. Uiteraard met als enige streven om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Alkmaar te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in, en we zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen.

Escape City Alkmaar

Bij Escape City in Alkmaar beleef je een ultiem Escape Room teamuitje vol spanning en avontuur. Tijdens dit 3,5 uur durende spel staan opdrachten, codes en kennisvragen op het programma. Je wordt hartelijk ontvangen in een gezellige horecalocatie in Alkmaar, waar de speluitleg plaatsvindt en de teams worden samengesteld. Uitgerust met een tablet en de Escape City app moeten de teams samenwerken en slim manoeuvreren binnen een denkbeeldige cirkel op de kaart van Alkmaar om te ontsnappen. Het team dat als eerste de uitgang vindt, wordt gehuldigd als winnaar. Dit teamuitje bevordert teamwork en communicatie en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Durf jij de uitdaging aan?

De Grote TV Quiz Dinershow

Het Dinerspel in Alkmaar, De Grote Tv Quiz Dinershow, biedt een gezellig bedrijfsuitje met een hoge fun factor. Met bekende TV-quizformats zoals Ik Hou Van Holland, De Slimste Mens, Deal or No Deal en Miljoenenjacht, leidt een professionele host de avond. In een gastvrije horecalocatie worden de teams samengesteld en uitgerust met tablets voor de quiz. Tijdens elke gang wordt een quizronde gespeeld en na het nagerecht volgt de prijsuitreiking voor het winnende team. Een vermakelijke en enerverende avond in Alkmaar! Of kiezen jullie liever voor een gezellig bedrijfsfeest met de casino dinner party? Neem gerust contact op.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen