Weekendarrangement voor bedrijven in Alkmaar

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-alkmaar

arrangement teambuilding

Combineer zakelijk met fun en leer je collega's op een unieke manier kennen! Perfect teambuilding weekend. 

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en/of Lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Compleet teambuilding arrangement in Alkmaar 

Staat er een vergadering bij jullie in de agenda gepland, maar willen jullie ook een stukje teambuilding toevoegen aan deze dag? Met dit arrangement heb je alles in één! Dit hele weekend staat in het teken van het bij elkaar komen van collega's. Wil je elkaar beter leren kennen en ook in een andere setting dan altijd maar zakelijk op kantoor? Dan is dit originele arrangement zeker iets voor jullie. Geniet van een dinerspel, in de middag een teamuitje op het water of een spannend stadsspel. Natuurlijk wordt er ook tijd vrijgemaakt voor serieuze zaken, zoals een vergadering of een zakelijke bijeenkomst. 

Wat kun je verwachten tijdens dit weekend arrangement in Alkmaar? 

Ondanks het drukke programma tijdens dit weekend arrangement, staat teambuilding en elkaar nog beter leren kennen bovenaan. Speel op vrijdagavond een spannend dinerspel naar keuze, misschien een Ontdek de Mol dinerspel of het Moorddiner? Willen jullie na het dinerspel nog even bijkomen? Dat kan op de borrelboot met of zonder dak, geniet van een lekker drankje en prachtig uitzicht van Alkmaar op het water.  

De volgende dag staat er voor jullie een druk programma op de planning, dus gaan jullie van de borrelboot door naar het hotel waar jullie een goeie nachtrust kunnen pakken. Natuurlijk kunnen de liefhebbers nog een drankje doen, maar maak het niet te laat! Op zaterdagochtend staat er namelijk een zakelijke bijeenkomst op de planning. De vergadering is in een horecalocatie en daar staat een heerlijk ontbijtje op jullie te wachten.

Na een ochtend vergaderen, zullen jullie wel toe zijn aan wat frisse lucht en een actief spel. Daarom staat er een spannende game op het water in de agenda. Samen met je team ga je per sloep het water op, lukt het jullie om als eerste de uitweg te vinden van de escape room op het water? 
*Natuurlijk kunnen jullie ook een ander stadsspel boeken tijdens dit gedeelte van het arrangement. 

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsweekend in Alkmaar kan compleet op maat worden gemaakt. Wil je meer informatie ontvangen over dit arrangement? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en/of Lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen