Geniet van Cultureel Alkmaar

» Uitje » Geniet-van-cultureel-alkmaar

arrangement teambuilding

Alkmaar is een historisch rijke stad en heeft op cultureel vlak veel te zien en te beleven! Tijdens dit bedrijfsuitje in Alkmaar geniet je samen met je collega's van al het cultureels dat Alkmaar te bieden heeft. Tijdens dit dagarrangement bezoek je samen met een gids een museum naar keuze en sluit je de dag af met een typisch Alkmaars stadsspel. 

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids 
  • Een tablet en spelmateriaal per team 
  • Lunch 
  • Toegang museum 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Geniet van Cultureel Alkmaar! 

Met dit unieke arrangement ga je samen met je collega's op cultureel avontuur in Alkmaar. Wij verzorgen de gehele dag en bieden jullie een ruim assortiment aan keuzes op het gebied van musea en stadsspellen. Denk bijvoorbeeld aan het Stedelijk museum, het Beatles museum of het Hollands Kaasmuseum in Alkmaar. Natuurlijk is de dag niet compleet zonder spannend stadsspel, bij ons ben je aan het goede adres! Wij bieden een ruime keuze aan verschillende stadsspellen, als je echt voor een cultureel dagje gaat, raden wij het Geheimen van Alkmaar stadsspel aan. Met dit bedrijfsuitje ontdekken jullie alle geheimen van Alkmaar, en wij kunnen je verzekeren... Alkmaar heeft er genoeg! 

Wat kun je verwachten tijdens Cultureel genieten in Alkmaar? 

Jullie worden enthousiast verwelkomt door onze professionele spelleider. Na de speluitleg, gaan jullie in teams op pad om het stadsspel te spelen. Welk spel jullie spelen in Alkmaar, kunnen jullie zelf bepalen! Wij geven als tip het spel Geheimen van Alkmaar stadsspel. De dag staat niet voor niets in het teken van cultuur, toch? Aan het einde van het spel, worden de winnaars bekend gemaakt met een prijsuitreiking. En een prijsuitreiking is niet compleet zonder prijs! Wie van jullie heeft de meeste parels van de stad weten te ontdekken?  

Na het spel zullen jullie wel trek hebben, er wordt een heerlijke lunch verzorgd in een gezellige horecalocatie in het centrum van Alkmaar. Na de lunch, kunnen jullie nog een prachtig museum bezoeken inclusief gids. Natuurlijk kan het arrangement nog uitgebreid worden door middel van een heerlijke borrel op de borrelboot, driegangendiner of barbecue na afloop van het museumbezoek.  

Offerteaanvraag

Heb je wel zin gekregen om samen met je collega's een cultureel bedrijfsuitje te ervaren? Dit arrangement kan compleet op maat gemaakt worden. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit arrangement en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids 
  • Een tablet en spelmateriaal per team 
  • Lunch 
  • Toegang museum 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen