Healthy Walk Together | Online outdoor teambuilding

» Uitje » Healthy-walk-together-alkmaar

MVO sportief teambuilding

Neem het op met en tegen je collega's tijdens dit teambuilding uitje op afstand in Alkmaar. Op deze manier hebben jij en je collega's een actieve wandeling terwijl je gezamenlijk in je eigen omgeving een teambuilding game speelt. Dit online teambuilding spel kun je gewoon in je eigen straat spelen! 

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even weg vanachter de eigen laptop / computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together | Online teamgame in de buitenlucht

Teambuilding op afstand in de buitenlucht met je collega's! Tijdens dit digitale teamuitje neem je het op tegen je collega's op afstand. Alle deelnemers downloaden vanaf hun eigen locatie / huis de speciale app op hun smartphone. Werk je thuis of op kantoor? Het maakt niet uit, want deze teambuilding game is te spelen vanaf elke locatie. Start de game en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 500) om een digitaal slot te openen. Hierna verschijnt een reeks opdrachten over jullie eigen bedrijf of een specifieke afdeling. De opdrachten kunnen bestaan uit meerkeuze vragen, foto – en video opdrachten en uitdagende hersenkrakers met allemaal verschillende thema's. Iedere 500 stappen verschijnt er een nieuwe opdracht of zelfs meerdere opdrachten.

Wat kun je verwachten van de digitale Healthy Walk Together tocht? 

Wanneer alle medewerkers de app hebben gedownload, kan de game van start gaan. Ter introductie kan er een video worden toegevoegd, waarin de leidinggevende iedereen welkom heet en een korte introductie geeft. Als de game is gestart gaan alle deelnemers naar buiten om een wandeling te maken. Iedere deelnemer kiest zijn of haar eigen route in de omgeving. Onze app maakt gebruik van de stappenteller op je telefoon en ziet precies wanneer jij het benodigde aantal stappen hebt gezet. Heb je genoeg stappen gezet? Dan ontvang je een badge, met deze badge kun je een van de vele opdrachten openen! Na het openen van de opdracht komen er 1 of meerdere vragen, puzzels, clues en andere leuke quiz onderdelen tevoorschijn. Op deze manier loop je meerdere malen een afstand van bijvoorbeeld 500 stappen om een badge met een reeks opdrachten te openen. Het aantal af te leggen stappen naar een volgende badge is in overleg met ons af te stemmen. 

De Digital Healthy Walk Together is als teamuitje is op 1 dag te spelen (vanaf 1 uur), maar kan ook verdeeld worden over meerdere dagen. Alle opdrachten en vragen kunnen gepersonaliseerd worden zodat de waarden en doelstellingen van je bedrijf goed naar voren komen in de vragen, opdrachten en lay-out. Deze game wordt door alle deelnemers individueel gespeeld, maar het is natuurlijk ook mogelijk om op afstand met elkaar verbonden te zijn. Deelnemers kunnen aan elkaar worden gekoppeld in het systeem, op deze manier kunnen zij toch met elkaar in teamverband spelen terwijl ze niet bij elkaar in de buurt zijn! 

Willen jullie een maatschappelijk verantwoord doel koppelen aan dit virtuele teamuitje? Voeg de mogelijkheid om bonuspunten te verdienen toe door middel van zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen onderweg. Heb je interesse in een duurzame invulling van dit unieke online bedrijfsuitje in de buitenlucht? Laat het ons weten, en wij regelen het voor je! 

Offerteaanvraag 

Het team dat de meeste punten scoort, is aan het einde van dit virtuele teamuitje te zien op het leaderbord. Durf jij de strijd op afstand aan te gaan met je collega's? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even weg vanachter de eigen laptop / computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen