Wie is de Mol Alkmaar

» Uitje » Wie-is-de-mol-alkmaar

bekend van TV spanning sportief

Het officiële Wie is de Mol spel in Alkmaar 

Wie is de Mol is een spannend en actief teamuitje in het centrum van Alkmaar. Bij dit bedrijfsuitje draait het om spannende opdrachten, kennis en vertrouwen. Maar kun jij je collega’s wel vertrouwen?

 

Inclusief

  • Professionele presentator 
  • Tablet met Wie is de Mol app 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Chat met ons

Wie is de Mol | The Official Game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol niet? Wij zijn er zeer trots op dat wij in heel Nederland de enige officiële licentiehouder van het Wie is de Mol spel zijn. Het spel is ontwikkeld door ons en IDTV, de mensen achter het officiële tv-programma. Met dit bedrijfsuitje krijg je de kans om zélf mee te doen met het spannende Wie is de Mol spel.

Wat kun je verwachten tijdens Wie is de Mol | The Official Game

Jullie worden op een locatie in Alkmaar ontvangen door onze enthousiaste spelleider. Bij aankomst voel je direct de sfeer en spanning! Is iedereen wel wie hij of zij zegt dat hij is? De Mol is vooraf ingelicht en volledig op de hoogte van de komende opdrachten. De taak van de Mol is om te saboteren en om onopvallend te zorgen dat de pot niet gevuld raakt. Na uitleg en instructies van de spelleider ga je Alkmaar in voor originele en spannende opdrachten. Het spel bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten en hersenkrakers.

Elk team krijgt een tablet mee met de officiële ‘Wie is de Mol’ stadsspel app. Dit is een interactieve app waarin een bekende acteur je begeleidt en uitdaagt. Tijdens het spel loop je een route door het prachtige Alkmaar. De app stuurt het team aan en registreert alle acties. Zowel de sabotage streken van de Mol, als de resultaten van het team en iedere individuele speler binnen het team.

Naast een teamprestatie is er ook een individuele prestatie. De combinatie van beide prestaties bepaalt uiteindelijk de winnaar. Er zullen tijdens de prijsuitreiking een hoop ‘oooohs en aaaahs’ bij iedereen om de oren vliegen. De foto’s en filmpjes die tijdens het spel zijn gemaakt, laten na de finale zien hoe de Mol te werk is gegaan en hoe hij/zij iedereen om de tuin heeft geleid. Wij garanderen dat deze dag nog lang wordt nabesproken op de werkvloer! 

Offerteaanvraag

Zet je zintuigen op scherp, houdt het spel goed in de gaten en wees zelfs voorzichtig met je favoriete collega. Wie gaat er voor de pot en wie kiest voor zichzelf en niet voor de groep? Houdt iemand er een verborgen agenda op na en herken je een typische Mol actie? Ben jij in staat de ware identiteit van de Mol te ontmaskeren? Stuur ons een berichtje voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Alkmaar is dit bedrijfsuitje in alle grote steden van Nederland te boeken 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator 
  • Tablet met Wie is de Mol app 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Chat met ons

8.3
Reviews 335 beoordelingen klanten vertellen