Wie is de Mol | The Official Game Alkmaar

» Uitje » Wie-is-de-mol-alkmaar

bekend van TV spanning sportief

Het offici√ęle Wie is de Mol spel is een spannend en actief¬†teamuitje in Alkmaar. Bij dit¬†bedrijfsuitje¬†draait het om¬†spannende¬†opdrachten, kennis en vertrouwen. Maar¬†kun jij je collega‚Äôs wel vertrouwen? Wie is de Mol is al jaren een groot succes. Wij hebben in samenwerking met IDTV een unieke game ontwikkeld, het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons Wie is de Mol bedrijfsuitje in Alkmaar. Ga de strijd aan en ontdek in het prachtige centrum van Alkmaar¬†wie de Mol is binnen jouw team.¬†¬†

Inclusief

  • Professionele presentator¬†
  • Tablet met Wie is de Mol app¬†
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit¬†
  • Prijsuitreiking voor¬†de¬†winnaar en¬†de¬†beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 15 ‚ā¨ 39.50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Wie is de Mol | The Official Game teamuitje in Alkmaar

Wie kent Wie is de Mol nou niet? Wij zijn er¬†zeer¬†trots op dat wij in heel Nederland de enige offici√ęle licentiehouder van het Wie is de Mol spel zijn. Het spel is ontwikkeld door ons en IDTV, de mensen achter het offici√ęle tv-programma. Met dit bedrijfsuitje krijg je de kans om z√©lf mee te doen met het spannende Wie is de Mol spel. Alleen bij ons vind je dus alle waanzinnige filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen, Wie is de Mol tunes en natuurlijk de welbekende eindtest van 10 vragen over het doen en laten van de Mol. Dit¬†teamuitje¬†zorgt voor spanning,¬†het vergt samenwerking maar ook oplettendheid.¬†Wie is er te vertrouwen en wie niet?¬†Ontdek het¬†tijdens dit¬†spannende, uitdagende uitje in Alkmaar.

Wat kun je verwachten tijdens Wie is de Mol | The Official Game?

Jullie worden op een locatie in Alkmaar ontvangen door onze enthousiaste spelleider. Bij aankomst voel je direct de sfeer en spanning! Is iedereen wel wie hij of zij zegt dat hij is? De Mol is vooraf ingelicht en volledig op de hoogte van de komende opdrachten. De taak van de Mol is om te saboteren en om onopvallend te zorgen dat de pot niet gevuld raakt. Na uitleg en instructies van de spelleider ga je Alkmaar in voor originele en spannende opdrachten. Het spel bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten en hersenkrakers.

Elk team krijgt een¬†tablet¬†mee met de offici√ęle ‚ÄėWie is de Mol‚Äô¬†stadsspel app.¬†Dit¬†is een interactieve app waarin een bekende acteur je begeleidt en uitdaagt.¬†Tijdens het spel loop je een route door het prachtige Alkmaar.¬†De app stuurt het team aan en registreert alle acties.¬†Zowel de¬†sabotage¬†streken van de Mol, als de resultaten van het team en iedere¬†individuele speler¬†binnen het team.

Naast een teamprestatie is er ook een individuele prestatie. De combinatie van beide prestaties bepaalt uiteindelijk de winnaar. Er zullen tijdens de prijsuitreiking een hoop ‚Äėoooohs en aaaahs‚Äô bij iedereen om de oren vliegen. De foto‚Äôs en filmpjes die tijdens het spel zijn gemaakt, laten na de finale zien hoe de Mol te werk is gegaan en hoe hij/zij iedereen om de tuin heeft geleid. Wij garanderen dat deze dag nog lang wordt nabesproken op de werkvloer!¬†

Wie is de Mol teamuitje uitbreiden?

Wil je het Offici√ęle Wie is de Mol bedrijfsuitje in Alkmaar uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Wie is de Mol stadsspel in Alkmaar!

Offerteaanvraag

Zet je zintuigen op scherp, houdt het spel goed in de gaten en wees zelfs voorzichtig met je favoriete collega. Wie gaat er voor de pot en wie kiest voor zichzelf en niet voor de groep? Houdt iemand er een verborgen agenda op na en herken je een typische Mol actie? Ben jij in staat de ware identiteit van de Mol te ontmaskeren? Stuur ons een berichtje voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Alkmaar is dit bedrijfsuitje in alle grote steden van Nederland te boeken, zoals o.a. in Haarlem, Amsterdam en Utrecht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator¬†
  • Tablet met Wie is de Mol app¬†
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit¬†
  • Prijsuitreiking voor¬†de¬†winnaar en¬†de¬†beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 15 ‚ā¨ 39.50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen