Kerst- en winteruitjes in alkmaar

De kerst- en wintermaanden van 2023/2024 in Alkmaar zijn prachtig in al haar geuren en kleuren. Willen jullie een bedrijfsuitje boeken tijdens deze seizoenen? Op deze pagina geven wij onze favorieten weer. Kies je voor een dinerspel, of wil je toch liever een actief teamuitje? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van jullie bedrijfsuitje in Alkmaar!

een groepsuitje tijdens de kerst en winter in alkmaar

Bij ons boek je een origineel groepsuitje in Alkmaar. Naast de kaasmarkt is er zoveel meer te beleven! Alkmaar heeft een prachtig decor voor je bedrijfsuitje in de kerst en winter. Dwaal tijdens je bedrijfsuitje in Alkmaar langs de grachten, monumenten, musea en terrassen. Onze stadsspellen zijn via een tablet GPS gestuurd en brengen je langs de mooiste plekjes in Alkmaar.  Tijdens deze doorgaans koude maanden wil je misschien liever binnen zijn, daarom vind je op deze pagina een greep uit onze originele dinerspellen. Geniet tijdens je driegangendiner van spannend en hilarisch amusement! Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

onze top 3 kerst- en winteruitjes

Tijdens de winter worden de dagen steeds een beetje korter en het weer kan onstuimig zijn. Kies daarom tijdens de winter voor een indoor bedrijfsuitje. Dit is een greep uit onze dinerspellen. Tijdens een dinerspel ben je lekker warm binnen en geniet je van een heerlijk driegangendiner. Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

wie is de mol the official game

Wie is de Mol is een spannend en actief teamuitje in het centrum van Alkmaar. Verken de stad in het mooiste najaar. Bij dit bedrijfsuitje draait het om spannende opdrachten, kennis en vertrouwen. Maar kun jij je collega’s wel vertrouwen? Wij zijn er zeer trots op dat wij in Nederland de enige officiële licentiehouder van het Wie is de Mol spel zijn. Het spel is ontwikkeld door ons en IDTV.

la casa de papel dinerspel

La Casa De Papel is de hitserie van Netflix. Beleef het avontuur van Tokio, Helsinki, NairobiDenver en de rest tijdens een spannend en levensecht themadiner in VR in Alkmaar. El Profesor heeft jou en je collega’s geselecteerd als nieuwste leden van het verzet. Het is jouw taak om samen met je collega’s de Spaanse Munt te beroven. Intussen manipuleert crimineel meesterbrein El Profesor de politie om zijn plan uit te voeren. Hoe dit afloopt, ligt letterlijk in jouw handen!  

ranking your colleagues

Je werkt elke dag samen met je collega’s, maar hoe goed ken je ze echt? Het Ranking the Stars spel in Alkmaar is de ideale manier om je collega’s beter te leren kennen. Alles komt op tafel tijdens deze hilarische quiz en juist daarom is dit het perfecte teambuilding uitje. Bij Ranking the Stars wordt voorafgaand aan iedereen de meest hilarische en ongegeneerde vragenlijst voorgelegd. Vervolgens is het aan jou om al je collega’s te rangschikken!

bedrijfsuitjes in alkmaar

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding bedrijfsuitje in Alkmaar? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Alkmaar te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op

nog meer kerst- en winteruitjes

De grote tv quiz dinershow

Is jullie gespreksonderwerp elke maandag ook wat er op tv is geweest afgelopen weekend? Dan is dit themadiner in Alkmaar voor jullie! Een gezellig bedrijfsuitje heb je al snel met De Grote Tv Quiz Show Dinerspel! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes voorbijkomen.  Onder de leiding van een professionele host komen onder andere Ik Hou Van Holland, De Slimste Mens, Deal or No Deal en zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht voorbij! 

 

monopoly streets
stadsspel

Tijdens de kerst en winter gaan we niet suf binnen zitten en spelletjes spelen. Nee, met dit stadsspel gaan we naar buiten toe! Monopoly Streets is een stadsspel waarbij het draait om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Weet jij Alkmaar te veroveren en bezit jouw team straks de LangestraatLaat of de Molen van Piet? Als je een opdracht succesvol hebt afgerond staan hier euro’s tegenover. Maar, een verkeerde zet kan je de kop kosten! 

hou van holland dinerspel

Op zoek naar een oer-gezellig bedrijfsuitje? Kies dan voor het Hou van Holland teamuitje. Tijdens de Hou van Holland Quiz trakteren wij je op een flinke portie gezelligheid, teambuilding, spelletjes en muziek! De Hou van Holland Quiz is een aanrader voor een ontspannen en hilarisch uitje met je collega’s. De locatie wordt helemaal van top tot teen in Hollandse sferen versierd. Heeft jouw team genoeg kennis over Holland en onze stad Alkmaar om te winnen?

 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen