De Leukste Teamuitjes In Alkmaar 2024!

teamuitje Alkmaar

Stap binnen in de bruisende wereld van de leukste teamuitjes in Alkmaar voor 2024! Ontdek samen met je team de unieke mix van spanning en samenwerking tijdens onze onvergetelijke bedrijfsuitjes. Of je nu de geheime Mol wilt ontmaskeren, de stad wilt veroveren als bankrovers, of de mysteries van Alkmaar wilt onthullen, wij hebben de perfecte activiteiten om jullie team te versterken.  Lees verder en ontdek de spannende teambuilding ervaringen die Alkmaar te bieden heeft.

Wie is de mol Alkmaar bedrijfsuitje

Wie is de Mol | The Official Game

Het officiële Wie is de Mol spel is een uniek teamuitje in Alkmaar, bekend van TV. In samenwerking met IDTV bieden wij een spannende ervaring met originele namen, tunes, spelformats en geluidseffecten. Ga de strijd aan in het prachtige centrum van Alkmaar en ontdek wie de Mol is binnen jouw team. Een mix van opdrachten, kennis en vertrouwen zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

La Casa de Papel | VR Dinero

Beleef het avontuur van de hitserie La Casa de Papel tijdens een levensecht VR themadiner in Alkmaar. Werk samen met je collega’s om de bank te beroven en ontsnap uit de stad. Creativiteit, teamspirit en goede communicatie zijn essentieel tijdens dit dinerspel. Kruip in de rol van de bankrovers en ervaar de spanning van een geslaagde bankoverval.

Geheimen van Alkmaar

Ontdek de historische rijkdom van Alkmaar tijdens dit spannende stadsspel. Werk samen met je team om geheimen te ontrafelen en unieke weetjes te ontdekken. Onze enthousiaste spelleider begeleidt jullie door de stad, waarbij teambuilding en samenwerking centraal staan. Een ludieke manier om Alkmaar te verkennen en tegelijkertijd de teamgeest te versterken.

Monopoly streets Alkmaar

Dit stadsspel draait om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Verover Alkmaar met jouw skills en bezit straten zoals de Langestraat, Laat, of de Molen van Piet. Werk samen met je team om opdrachten succesvol af te ronden en euro’s te verdienen. Let op, een verkeerde zet kan je de kop kosten! Een bedrijfsuitje waar teamspirit de sleutel is tot succes.

Kies voor een onvergetelijke teamdag in Alkmaar met de leukste uitjes in 2024! Ontdek geheimen in de stad, beleef een bankoverval in La Casa de Papel VR-thema, ga de strijd aan in Wie is de Mol, of verover Alkmaar in Monopoly Streets. Versterk jullie teamgeest, werk samen en maak herinneringen die blijven hangen. Kies het perfecte uitje en beleef een dag vol plezier, spanning en samenwerking! 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen