Typisch alkmaar

Een bedrijfsuitje in Alkmaar organiseren? Wij bieden verschillende bedrijfsuitjes aan waarbij je Alkmaar leert kennen door middel van een spel. Met onze tablet gestuurde stadsspellen ontdek je Alkmaar via de binnenstad of zelfs via het water. Bekijk hier de Typisch Alkmaarse uitjes!

kies voor een origineel teamuitje in alkmaar

Boek jouw bedrijfsuitje in Alkmaar bij Uitjesbureau Alkmaar. Alkmaar is een prachtige stad, de stad wordt niet voor niks Alkmaar Prachtstad genoemd. Alkmaar staat bekend als Kaasstad, al eeuwenlang wordt er op de vrijdagochtend de wereldberoemde kaasmarkt gehouden. Maar naast kaas is er zo veel meer te beleven! Alkmaar heeft een prachtig decor voor je bedrijfsuitje. Dwaal tijdens je groepsuitje in Alkmaar langs de grachten, monumenten, musea en terrassen. Onze stadsspellen zijn via een tablet GPS gestuurd en brengt je langs de mooiste plekjes in Alkmaar. Willen jullie tijdens het teamuitje Alkmaar beter leren kennen? Speel dan De Geheimen van Alkmaar. Ontdek Alkmaar en al haar geheimen! Alkmaar is ook goed te verkennen via het water. Boek de borrelboot en speel daarna een spannend dinerspel in een van Alkmaars sfeervolle restaurants. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfsuitje in Alkmaar? Neem dan contact met ons op.

Onze top 3 typisch Alkmaarse uitjes

Groep mensen stil stadsspel

de geheimen van alkmaar

Wil jij tijdens je bedrijfsuitje Alkmaar leren ontdekken? Maar dan wel op een ludieke wijze? Ontdek Alkmaar tijdens het Geheimen van Alkmaar stadsspel. Tijdens de tocht door Alkmaar vinden jullie een weg van geheimen. Elk team maakt op deze manier kennis met unieke weetjes over het prachtige Alkmaar.

een windmolen in Alkmaar

Geniet van cultureel Alkmaar

Ontdek de culturele schatten van Alkmaar tijdens een bedrijfsuitje met je team! Met ons unieke arrangement beleef je een dag vol musea, stadsspellen en gezelligheid. Kies uit diverse musea zoals het Stedelijk Museum of het Beatles Museum en speel het spannende ‘Geheimen van Alkmaar’ stadsspel.  Een perfecte combinatie van cultuur, teambuilding en plezier!

Escape citygame Alkmaar

escape city stadsspel

Het doel van Escape City Alkmaar is ontsnappen uit de binnenstad van Alkmaar! Tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Alkmaar kom je raadsels, geheimen en codes tegen. De codes moeten gekraakt worden om punten te verdienen die jij nodig hebt om te ontsnappen! Samen met je team heb jij de taak om zo veel mogelijk punten te verzamelen en de weg uit Alkmaar te vinden.

bedrijfsuitjes in alkmaar

Wil jij graag advies over jullie bedrijfsuitje in Alkmaar? Wij sparren graag met jou over ideeën zodat wij samen tot de perfecte dag komen voor jou en je collega´s.

bedrijfsuitje op het strand

Het grote voordeel van een bedrijfsuitje in Alkmaar is dat je dichtbij de kust zit. Een bedrijfsuitje in Egmond of Bergen aan Zee is ook een van de vele mogelijkheden die wij bieden. Teambuilding op het strand zorgt voor verbinding. Bekijk hier onze top drie bedrijfsuitjes op het strand.

Beach Escape bedrijfsuitje in Alkmaar

beach escape

De Beach Escape in Egmond of Bergen aan Zee is een spannend outdoor teambuilding uitje. Vandaag zijn het je vijanden: het strand, zand en water. Doe jij het beter dan Tom Hanks en lukt het jullie te ontsnappen? Wij sturen jullie met niks anders dan een tablet, cryptische plattegrond en spelmateriaal richting de vloedlijn.  

Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Alkmaar

expeditie robinson

Heb jij altijd al eens willen meedoen met Expeditie Robinson? Dit is je kans! Het bedrijfsuitje Expeditie Robinson is een spannend en uitdagend spel waarbij jouw kamp wordt uitgedaagd om samen te werken, creatief na te denken en behendig te werk te gaan. Samen een goede tactiek bedenken is belangrijk om te winnen!

Sportdag school uitje in alkmaar

sportdag

Een sportdag in Alkmaar voor scholen of bedrijven staat garant voor een hoop plezier, gezonde strijd en teambuilding. Hoe leuk is het om in teamverband alle collega’s of klasgenoten in dezelfde teamoutfit te zien? Tijdens de sportdag leer je je teamgenoten kennen en het ijs wordt onmiddellijk gebroken als jullie strijden voor hetzelfde doel.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen