Bedrijfsfestival organiseren in Alkmaar

» Uitje » Bedrijfsfestival-organiseren-in-alkmaar

arrangement bedrijfsfeest

Festivals zijn helemaal hot onder jong en oud. Dancefestivals, foodfestivals, culturele festivals, het kan allemaal. Dus waarom zou je dit niet combineren met een bedrijfsuitje? Wij kunnen een bedrijfsfestival organiseren voor jouw bedrijf, geheel op maat! Een dag voor jou en je collega's compleet verzorgd met alles erop en eraan. Deel ons je wensen en wij verzorgen een geweldig bedrijfsfestival op een mooie locatie in Alkmaar voor jullie. 

Inclusief

  • Unieke locatie in Alkmaar
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Compleet verzorgd bedrijfsfestival op maat 

Wij creëren een plek in Alkmaar waar teambuilding, verbinding en gezelligheid samenkomt. Tijdens een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Alkmaar hoef je nergens aan te denken. Denk aan de aankleding, muziek en het eten en drinken. Wat dacht je van entertainment op de dag zelf? Bijzondere artiesten, DJ's of misschien wel jullie favoriete band? Alles is mogelijk op deze unieke dag.  

Zie je het al voor je? Een eigen indoor of outdoor festivalterrein voor al jouw personeel inclusief een lounge area, picknicktafels, vlaggetjes en verschillende soorten foodtrucks met heerlijke gerechten? Heb je zin in een houtoven pizza of ga je liever voor een vega broodje hamburger? Wij zorgen voor verschillende soorten foodtrucks waardoor er voor iedereen wat lekkers te eten is. Of willen jullie een professionele barbecue-er die het eten verzorgt?  

We zullen samen gaan sparren over de locatie en zelfs locatie bezoeken gaan doen. Wil je graag het AZ-terrein voor je bedrijfsfestival of zie je jezelf al helemaal zitten in relaxte zitzakken in Egmond of Bergen aan Zee? Zelfs op het Geestmeerambacht zijn festivals te organiseren! Op jullie eigen festival heb je geen lange rijen met stoelen in een grijze, saaie congreszaal, maar een ingericht spectaculair event-terrein waar iedereen kan genieten van workshops, lezingen, muziek, cabaret en heerlijk festival food.  Samen met onze ervaren event managers wordt er gekeken naar jullie wensen, het thema en de doelstellingen. Wat past het beste bij jouw bedrijf of organisatie en de medewerkers? Aan de hand daarvan zullen wij de activiteiten, muziek, thema en het eten volledig afstemmen. Een bedrijfsfestival is voor iedereen en wij kunnen je verzekeren dat alle genodigden zich zullen vermaken tijdens deze speciale dag. 

Laat je inspireren

Heb je interesse om een bedrijfsfestival (indoor of outdoor) te organiseren voor jouw organisatie in Alkmaar? Maak kennis met onze ervaren event managers en laat je inspireren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Alkmaar
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen