Gamification: Ranking your Buzz-ness Alkmaar

» Uitje » Gamification-ranking-your-buzz-ness-alkmaar

gamification training

Tijdens dit teambuilding bedrijfsuitje in Alkmaar maken jullie samen met het hele bedrijf of afdeling een evaluatie. Wat hebben we gepresteerd het afgelopen jaar? Wat ging er goed en wat kan er nog beter? Wat speelt er onder het personeel en op welke manier willen jullie als bedrijf aan de start verschijnen van het nieuwe jaar? Het zijn belangrijke vragen voor het succes van jullie organisatie.

Inclusief

 • Intake gesprek
 • Originele presentatie
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Gamification: Ranking your Buzz-ness in Alkmaar 

Het jaar loopt ten einde en het is tijd voor de evaluatie. Wat hebben we gepresteerd het afgelopen jaar? Wat ging er goed en wat kan er nog beter? Wat speelt er onder het personeel en op welke manier willen jullie als bedrijf aan de start verschijnen van het nieuwe jaar? Het zijn belangrijke vragen voor het succes van jullie organisatie. Wat is een betere basis voor wederzijds begrip, dan inzicht hebben in de elkaars drijfveren en werkzaamheden. Vooral ook van de afdelingen waar je eigenlijk (te) weinig van weet? Met dit unieke arrangement leer je je collega’s écht beter kennen en krijgt iedereen de kans om zijn mening te geven in een informele setting. 

Wat kun je verwachten van dit unieke bedrijfsuitje?

Speel deze indoor teambuilding game, die nog nooit zo nauw op de huid van jullie bedrijf is geschreven. De deelnemers aan jullie meeting, presentatie, jaardiner of ander event, ontvangen vooraf een digitale vragenlijst. De vragenlijst kan individueel, per team, of per afdeling worden ingevuld. 

Wat denk je bijvoorbeeld van: 

 • Wat zou je veranderen als je voor één dag directeur mocht zijn? 
 • Wat vind je nou het allerleukste aan je baan of afdeling? 
 • Hoe trots ben je op het bedrijf waar je werkt op een schaal van 1 tot 10? 
 • Wat vind je het grootste succes van uw bedrijf van het afgelopen jaar? 
 • Als je mocht opscheppen over je bedrijf aan vrienden en familie, wat zou je dan zeggen en wat juist niet? 
 • Welke collega verdient de ‘Performance of the Year award’? 
 • Waar moet je bedrijf zich in onderscheiden ten opzichte van de concurrentie, volgens jou? 

Wij faciliteren de antwoorden en stellingen op een treffende, originele en creatieve manier op jullie event. Het (zakelijke) thema van jullie meeting, presentatie, kick-of of zelfs bedrijfsdiner wordt neergezet in een onvergetelijke beleving met als resultaat; een boodschap die blijft hangen! 

Op de dag van de presentatie mag elk team (6-8 personen) plaatsnemen aan de teamtafel en is het tijd om te ranken. Vragen, filmpjes en opdrachten volgen elkaar op die gebaseerd zijn op de antwoorden die vooraf door jou en je collega’s zijn ingevuld. Welk team heeft het beste in de gaten wat er speelt binnen het bedrijf en welk team verdient door goed samenwerken de meeste punten? De teamscores blijven zichtbaar! Business is a serious game you want to win! Verwacht geen standaard enquête, maar de mogelijkheid tot het inzenden van filmpjes, foto’s en nog veel meer… Wie rijdt er in zijn vrije tijd in deze Porsche? Waar zouden jullie het logo van ons bedrijf op het gebouw plaatsen? Er kunnen zelfs acteurs ingezet worden die bedrijfs-scenes naspelen op basis van opvallende ingezonden antwoorden. 

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsuitje is de perfecte meeting-onderbreker, ideaal als sociaal event na een serieuze sessie. Een game die de aandacht voor jullie thema opeist! Wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Intake gesprek
 • Originele presentatie
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen