Gamification: Walk the Talk Alkmaar

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-alkmaar

gamification training

Gamification in Alkmaar, oftewel: Serious gaming. Walk the Talk is de game waar entertainment en training samenkomt. Leer (nieuwe) medewerkers de kernwaarden en de missie en visie van je bedrijf tijdens een interactief stadsspel in Alkmaar. Tijdens dit teamuitje wordt je creativiteit beloond!

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach 
  • Originele afsluitende presentatie 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Gamification in Alkmaar: Waar entertainment en training samenkomt 

De kernwaarden van je organisatie. Tja, wat zijn die eigenlijk en wat verstaan we daaronder? Schrik niet, je bent lang niet de enige die geen goed antwoord heeft op deze vragen. Toch zijn ze ontzettend belangrijk voor je organisatie. Met de Walk the Talk Game in Alkmaar word je met samen met je collega’s genadeloos op de proef gesteld. In groepen van 3 tot 5 personen word je op pad gestuurd met niks meer dan een tablet en een plattegrond. Onderweg liggen er verschillende challenges en opdrachten op de loer. Alle input wordt vastgelegd; denk aan videoboodschappen, foto opdrachten en nog veel meer. In de inhoudelijke de-briefing staan we uitgebreid stil voor een reflectie. Leren en plezier maken tegelijk! 

Leer (nieuwe) medewerkers de kernwaarden van het bedrijf kennen

Vooraf verzamelen we als groep op de afgesproken locatie in Alkmaar. Dit kan in een sfeervolle horecalocatie of zelfs bij jullie op kantoor. We gaan snel van start! In een korte maar heldere introductie worden de teams bekendgemaakt. Er wordt nog met geen woord gerept over de kernwaarden. Dat komt allemaal terug in de interactieve game. De tablets worden uitgereikt en voor je het weet sta je buiten. Het enige dat je weet, is dat je zo snel mogelijk naar het eerste punt moet dat verschijnt op de kaart in de tablet. Go, go, go! 

Onderweg wordt er al snel duidelijk wat de bedoeling is. Welke kernwaarden hebben we eigenlijk? Hoe kunnen we die verzamelen en wat moeten we doen om ze te voltooien? Deze vragen spoken voor de komende 2 uur door je hoofd. De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat versta jij daar nou onder? Als individu, als team? Dit leg je vast in verschillende foto/video opdrachten die je onderweg tegenkomt. Creativiteit wordt beloond! Onze begeleiding zien in het systeem alle informatie binnenkomen en houden ten aller tijden in de gaten waar de teams zich bevinden. 

Als de tijd op is, wordt het tijd om terug te keren naar de startlocatie. Hoe heeft iedereen het ervan afgebracht? Met een coach die is gespecialiseerd in verandertrajecten binnen organisaties gaan we uitgebreid reflecteren. Er is geen juist antwoord, maar we willen de discussie starten. We willen dat de kernwaarden gaan leven binnen jouw groep. 

En als dat lukt? Dan is ons doel geslaagd!
Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier: 

  • MISSIE en PRINCIPES vormen samen de VISIE voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom? 
  • Wat versta jij onder (kernwaarde) en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden

Offerteaanvraag

Wil jij graag je medewerkers meer bewust laten worden van de kernwaarden van jullie bedrijf? Kies voor het bedrijfsevent Walk the Talk. Dit bedrijfsuitje is helemaal op maat te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach 
  • Originele afsluitende presentatie 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen