Pubquiz in Alkmaar

» Uitje » Pubquiz-in-alkmaar

humor oergezellig quiz

Welke collega gaat jou het meest verassen tijdens dit teamuitje? Het pubquiz bedrijfsuitje in Alkmaar zit vol humor, kennis en samenwerking. Alles komt samen tijdens dé gezelligste pubquiz van Alkmaar. Je kunt er ook voor kiezen om je collega's te verassen met gepersonaliseerde vragen over het bedrijf of over je collega's. 

Inclusief

  • Spelmateriaal 
  • Professionele quizmaster 
  • Ook op eigen locatie te spelen 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Een oergezellige pubquiz in Alkmaar

Deze avond draait om sport, muziek, politiek en geschiedenis. Benieuwd wie van je collega's beschikt over de beste algemene kennis? Dit kan namelijk goed van pas komen tijdens de vragen die jullie voorgeschoteld krijgen tijdens deze pubquiz. De antwoorden op de vragen worden door de teams ingevuld op het Pubquiz scoreformulier. Ga voor de winst samen met je teamgenoten.

Wat kun je verwachten tijdens de Pubquiz in Alkmaar? 

Jullie worden welkom geheten in een typisch Alkmaars restaurant of café, zoals Café Pluim of we komen naar jullie eigen locatie. Alle tafels waar jullie per team van 4 á 5 collega's aan zullen schuiven staan al klaar. Na een korte speluitleg van de entertainer gaat de quiz van start. Er komen verschillende rondes van vragen en opdrachten voorbij waarbij jullie je samenwerking skills moeten laten zien. Wat weten jullie van Alkmaar, film, sport, aardrijkskunde en muziek? Naar mate de avond verstrekt, worden de vragen moeilijker en moeilijker. Jullie zullen niet alleen moeten samenwerken, maar ook snelheid en communicatie is belangrijk.  

Natuurlijk is er tussendoor ook tijd voor een strategisch overleg met je team, misschien lukt het jullie dan om nog die laatste paar extra punten binnen te slepen. Na het finale spel wordt het winnende team bekend gemaakt. Tijdens de prijsuitreiking worden zij in het zonnetje gezet.  

Het is ook mogelijk om een digitale Pubquiz te spelen. Tijdens de digitale versie geven de deelnemers de antwoorden door via een speciale Pubquiz app. Vraag naar de mogelijkheden bij interesse!

De pubquiz uitbreiden?

Wil je de pubquiz bedrijfsuitje in Alkmaar uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen aan de pubquiz in Alkmaar!

Offerteaanvraag

De vragen van de pubquiz in Alkmaar kunnen ook op maat gemaakt worden. Willen jullie het programma wat meer in het thema van jullie bedrijf of organisatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Alkmaar is dit bedrijfsuitje in alle grote steden van Nederland te boeken, zoals o.a. in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmateriaal 
  • Professionele quizmaster 
  • Ook op eigen locatie te spelen 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen