Vergaderen en Stadsspel in Alkmaar

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-alkmaar

arrangement teambuilding

Tijdens dit zakelijke bedrijfsarrangement in Alkmaar begin je de dag met een vergadering. Wij regelen het hele arrangement van A tot Z dus ook een bijzondere vergaderlocatie in Alkmaar. Zijn jullie klaar met alle saaie cijfertjes en zakelijke topics? Dan is het nu tijd voor amusement en teambuilding! 

Inclusief

  • Vergaderlocatie¬†¬†
  • Lunch¬†
  • Professionele spelleider¬†
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit ¬†
  • Prijsuitreiking¬†¬†¬†
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Actief Stadsspel met vergadering in Alkmaar 

Willen jullie de zakelijke ochtend afsluiten met een spannend en actief bedrijfsuitje? Kies dan voor het arrangement Vergaderen met spannend stadsspel. Na een lange ochtend vol vergaderingen en zakelijke meetings, zijn jullie vast toe aan een heerlijke lunch met daarna een interactief stadsspel. Genieten van de buitenlucht en een goede teambuilding voor jou en je collega's. 

Wat kun je verwachten van deze dag? 

In de ochtend staat het zakelijke gedeelte van de dag op de planning. Dit kan bij jullie op kantoor, maar ook in een sfeervolle horecalocatie in Alkmaar. Na de vergadering wordt er een heerlijke lunch voor jullie verzorgd. Jullie kunnen lekker bijkletsen en alvast opladen voor het actieve middagprogramma.  

Na de lunch, staat onze enthousiaste spelleiding voor jullie klaar en na de speluitleg zullen jullie in verschillende teams op pad gaan. Alleen uitgerust met een tablet en een tas vol met spelmaterialen zullen jullie verschillende opdrachten moeten voldoen, afhankelijk van het stadsspel dat jullie hebben gekozen. Denk bijvoorbeeld aan het altijd spannende en verrassende Wie is de Mol stadsspel of een Escape City waar jullie moeten zien te ontsnappen uit jullie eigen stad. Alkmaar biedt een hoop verborgen straatjes en gangetjes, daarom is Alkmaar perfect voor een unieke city game. 

Het winnende team zal bij de prijsuitreiking beloond worden met een mooie prijs. Willen jullie de dag gezellig afsluiten met een borrel op de borrelboot of een driegangendiner? Alles is mogelijk, deze dag kan compleet op maat gemaakt worden voor jullie. 

Offerteaanvraag

Hebben jullie interesse om na de vergadering nog een interactief en uniek stadsspel te spelen? Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Vergaderlocatie¬†¬†
  • Lunch¬†
  • Professionele spelleider¬†
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit ¬†
  • Prijsuitreiking¬†¬†¬†
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen