Summer Dream Party in Alkmaar

» Uitje » Summer-dream-party-wit-is-it-in-alkmaar

bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest in Alkmaar in de traditie van grote Amsterdamse clubs en events zoals de IT en Sensation White. Twee Amsterdamse iconen die er helaas niet meer zijn. Niet getreurd want wij organiseren een heel tof bedrijfsfeestje in Alkmaar met als inspiratie deze twee iconen.

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Bedrijfsfeest in Alkmaar Sensation White x iT

Een bedrijfsfeest in Alkmaar in de traditie van grote Amsterdamse clubs en events zoals de IT en Sensation White. Twee Amsterdamse iconen die er helaas niet meer zijn. En juist daarom is onze Summer Dream Party the place to be om als modern bedrijf een feest te organiseren voor jong en uit. Het thema en DJ-set zijn hyperactueel dus ook de jonge collega’s zullen genieten. Door de herinneringen aan de IT en Sensation White is dit bedrijfsfeest ook fantastisch om een tweede of misschien wel derde jeugd te beleven, al is het maar voor één avond. Tijdens dit bedrijfsfeest mag je alleen in het wit komen!

Wat kun je bij het bedrijfsfeest Summer Dream Party verwachten?

De feestavond in Alkmaar is een onbeschrijfelijke ervaring. Uit ervaring weten we dat dit bedrijfsfeest onvergetelijk is en leidt tot een enorme teambuilding en versterking van de sfeer. De ingrediënten voor dit onbeschrijfelijke feest kunnen we natuurlijk wel benoemen. Het begint met de aankleding. Onze stylisten hebben een extreme styling verzorgd. In een compleet witte en daarmee moderne ambiance in Alkmaar word je gezelschap welkom geheten. Je gasten worden op het bedrijfsfeest ontvangen met een welkomstdrankje en begeleid naar de White Lounge. Hier kunnen de gasten de eerste indrukken laten verwerken. This is heaven on earth!

Vervolgens nodigt ons entertainment team jullie uit om te genieten van een heerlijk dinerbuffet. Tijd om even bij te praten en de voorpret tot grote hoogte op te stuwen. Na het buffet neemt onze top-DJ het over. De muziek is opzwepend en het volume imponerend. In dit superstrakke magische witte sprookjesbos kun je de wortels onder de verlichte bomen vandaan dansen. Uren dansen is zelfs voor de meest ervaren party-animals wat veel van het goede. Daarom wordt de DJ afgewisseld door een indrukwekkende zangeres en verzorgen de dansers adembenemende optredens. Wilt je even bijkomen en uitblazen? The White Lounge heet je welkom! Het enige dat je zelf nog kan doen om de sfeer te verhogen is het vaststellen van een dresscode. Misschien Wit?

Offerteaanvraag

Beleef een unieke avond tijdens de Summer Dream Party samen met je collega's. Wij komen graag samen tot het perfecte bedrijfsfeest voor jullie organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen