Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten Alkmaar

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten

bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein in Marrakech. Vanavond ben jij er bij en dat in Alkmaar! Als een sprookje uit 1001 nachten lonken alle activiteiten en ervaringen even verleidelijk om je aandacht. 

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Een bedrijfsfeest in Oosterse sferen

Een bedrijfsfeest op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein in Marrakech. Vanavond ben jij er bij en dat in Alkmaar! Als een sprookje uit 1001 nachten lonken alle activiteiten en ervaringen even verleidelijk om je aandacht. Heb je altijd al eens op een Oosters hemelbed willen liggen of ben je benieuwd naar het spijkerbed van de fakir? Je mag kiezen want vanavond kan jij al deze ervaringen opdoen. Geniet mee en beleef je bedrijfsfeest in Alkmaar in Oosterse sferen! Schudt rustig met je buik terwijl je informatie aanvraagt, dan ben je zo in de stemming!  

Hoe verloopt het bedrijfsfeest Machtig Marrakech? 

De normaal zo typisch Alkmaarse locatie is door onze topstylisten omgetoverd tot het Djemaa el Fna plein en omgeving. Sultan Abd-el-Moumen en enkele dames uit zijn harem voelen zich dan ook volkomen thuis als zij klaar staan om jullie welkom te heten. Is jullie gezelschap compleet? Dan gaat de Sultan je voor door de kleurrijke steegjes en gangetjes waar Marrakech bekend om staat. Je knippert met je ogen en het mystieke Marokko komt tijdens het bedrijfsfeest tot leven. 

Het zand, de droogte en de temperatuur maakt dorstig. Daarom hebben wij onze Hollandse bar (bier, fris en wijn) de hele avond onbeperkt tot jullie beschikking om uitdroging te voorkomen. Alle ervaringen maken hongerig. De Marokkaanse gastvrijheid zorgt dat dit gevoel snel verdwijnt. Er staat een heerlijk diner voor jullie klaar. Later op de avond serveren de dames uit de harem van de Sultan jullie graag wat lekkere hapjes om de trek te verdrijven. 

Op het plein klinkt inmiddels een druk geroezemoes van alle acts die je naar hun stand willen lokken. Zo kun je kennis maken met de waarzegster die vanachter een voile gordijn dwars door de tijd kijkt, op zoek naar de geheimen die de toekomst je zal brengen? Ga je ook even langs bij buikdanseres Yoliyna om op de foto te gaan met haar en haar indrukwekkende reuzenpythons? Of ben je wellicht één van de heren die mans genoeg is voor een authentieke buikdansles? Op het bedrijfsfeest in machtig Marrakech kun je het allemaal meemaken! 

Als je de gezellige drukte even wil vermijden nodigen wij je graag uit op het kleurrijke Waterpijpplein. Geniet van de authentieke smaken van de waterpijp en de verrassende ervaringen die je daar ook op kunt doen. Wil je echt helemaal Oosters genieten? Kies dan voor het imposante hemelbed. Lekker vol met kleurige zitkussens en kleurrijke doeken. Leun achterover en ontspan. Het flakkerende kaarslicht van de zilveren kandelaars en de Oosterse sferen zorgen geheid voor wat mooie vergezichten aan de binnenkant van je ogen. Uitgerust kun je daarna alle verleidingen van dit bedrijfsfeest in machtig Marrakech weer aan. 

Live entertainment is er uiteraard genoeg. Zo onderbreken we de dansmuziek voor een heuse fakir-show. Ook de buikdansact van Yoliyna en haar reuzenpythons is een onderbreking van de beat waard. Een mooie gelegenheid om je voeten even te laten rusten. Kortom, jullie zullen alle zintuigen nodig hebben om dit unieke bedrijfsfeest in Oosterse sferen te verwerken. Voor de zekerheid bieden wij na afloop een fotorapportage aan om alle verborgen herinneringen aan Machtig Marrakech weer terug te brengen. 

 Offerteaanvraag

Wil je samen met je collega's genieten van een Oosterse avond en dat in Alkmaar? Neem contact met ons op voor meer informatie over dit bedrijfsfeest en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen