Waterproeverij in Alkmaar

» Uitje » Waterproeverij-in-alkmaar

proeverij workshop

De waterproeverij, een gezond alternatief! Onze watersommelier kunt jou alles vertellen over de verschillen tussen bron en mineraal water. Wat is nou echt goed water? Kunnen jullie het verschil proeven? Ontdek het tijdens de workshop waterproeverij in Alkmaar

Inclusief

  • Waterspecialisten 
  • Diverse soorten water 
  • Quiz
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

Waterproeverij in Alkmaar

Een waterproeverij  in Alkmaar is het ideale bedrijfsuitje voor gezondheidsfreaks en iedereen die echt wil proeven wat er gedronken wordt. Vandaag geen papegaaien water maar een waterval aan woorden. Bovendien is de workshop erg praktisch, want waar staat er tegenwoordig geen fles water op de dinertafel? Naast het proeven nemen wij jullie ook mee in de wereld van het water. Vele weetjes rijker verlaten jullie de proeverij. Wist je eigenlijk dat bronwater juist niet direct uit de bron komt en mineraalwater wel? Welk watermerk is nou echt goed bezig met het milieu? Hoe ontstaat eigenlijk de smaak van water? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op al deze vragen! 

Hoe ziet de waterproeverij eruit?

Onze waterspecialisten staan op je te wachten op een sfeervolle locatie in Alkmaar of op jullie eigen locatie. Hier staat een variatie aan waters voor je klaar. Tijd om te proeven! Welke smaken proeven jullie en welke invloeden herken je in de smaken? Onze waterspecialisten leggen het graag uit en bevestigen of ontkennen je vermoedens. Tijdens de waterproeverij is er ook ruimte om kennis op te doen. Onze waterspecialisten nemen je mee in de wereld van het water en staan stil bij alles wat met water en waterwinning te maken heeft. 

Hoe meer mineralen er in het water zijn opgelost, hoe sterker de smaak van het water. Naast het feit dat deze mineralen goed zijn voor onze gezondheid, zorgen deze mineralen samen dus ook voor een bijzonder smaakpalet. Maar er zijn veel meer factoren die de smaak van het water bepalen.  Zo spelen onder andere de temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur, het glas waarin het water geserveerd wordt allemaal een grote rol in de smaakbeleving. Maar, ook niet onbelangrijk, vele bronnen zijn ondergedompeld in de meest prachtige verhalen, wij vertellen je hier graag meer over! 

 Offerteaanvraag

De prijs voor deze waterproeverij is afhankelijk van de groepsgrootte en gekozen locatie. Wij maken graag een offerte op maat. Willen jullie ook een proeverij waarbij je niets hoeft uit te spugen? Neem dan contact met ons op! 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten 
  • Diverse soorten water 
  • Quiz
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

072 - 532 38 12

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 414 beoordelingen klanten vertellen