Zomeruitjes in Alkmaar

De dagen worden langer en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Het is tijd voor een outdoor bedrijfsuitje in Alkmaar! Op deze pagina vind je de leukste zomeruitjes van Alkmaar. Onze stadsspellen zijn spannend, vernieuwend en de juiste keuze voor een teambuilding activiteit in Alkmaar tijdens de zomermaanden. 

Een bedrijfsuitje in Alkmaar met mooi weer

Bij ons boek je een origineel groepsuitje in Alkmaar tijdens de zomer. Naast de kaasmarkt is er zoveel meer te beleven! Alkmaar heeft een prachtig decor voor je bedrijfsuitje in de zomer. Dwaal tijdens je teamuitje in Alkmaar langs de volle parken en gezellige terrassen, maar natuurlijk ook langs de grachten, monumenten en musea. Onze stadsspellen zijn via een tablet GPS gestuurd en brengen je langs de mooiste plekjes in Alkmaar. Met mooi weer wil je misschien wel de stad uit en naar het strand! Daarom vind je op deze pagina ook een greep uit onze groepsuitjes op het strand. 

onze top 3 voorjaarsuitjes

Met Alkmaar in volle bloei wil je natuurlijk lekker buiten zijn! Kies daarom voor een origineel stadsspel in Alkmaar. Onze stadsspellen hebben elk een ander spannend thema en elk teamuitje is gebouwd om teambuilding te stimuleren. Tijdens een citygame loop of vaar je langs de mooiste plekjes van de stad. 

Canal Escape

Tijdens dit spannende teamuitje is het jullie taak om te ontsnappen uit het web van de Alkmaarse grachten. Alkmaar heeft prachtige grachten en bruggen. Mooi om te zien, maar het gevaar om verdwaald te raken, ligt op de loer! Durven jullie het aan?  Denk aan een Escape Room, maar dan buiten en op het water! Tijdens het leukste teamuitje op het water strijden jullie in teams voor de winst. Alleen uitgerust met een tablet, plattegrond en spelmateriaal trotseren jullie de grachten. Door middel van het oplossen van hersenkrakers en het verzamelen van aanwijzingen is het per team de taak om de juiste route te bepalen.

Geheimen van ...

Tijdens dit bedrijfsuitje maak jij samen met je collega’s kennis met de kaasstad Alkmaar. Je loopt door de Oude Stad en langs de visbanken en de Molen van Piet. Onderweg kom je geheimen tegen! Hoeveel geheimen weet jij te ontrafelen? Elk team maakt op deze manier kennis met unieke weetjes over het prachtige Alkmaar. Onze kaasstad is een dure tante en geeft haar geheimen alleen prijs in ruil voor een tegenprestatie! De teams vervullen die tegenprestatie door bijzondere vragen te beantwoorden en originele opdrachten uit te voeren. De Geheimen van Alkmaar is een perfect teamuitje in het voorjaar.

Escape City

Een denkbeeldige cirkel op de kaart van Alkmaar omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Buiten de cirkel ligt een ‘’No Go Area’’. Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Samenwerken is belangrijk om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is. Elk team krijgt een tablet mee met een speciale, door ons ontwikkelde Escape app. De tablet laat duidelijk weten wanneer er verkeerde keuzes worden gemaakt en je de ‘No Go Area’ dreigt binnen te gaan. Dit kan jouw team waardevolle punten kosten! Tijdens dit teamuitje lopen jullie door de stad van Alkmaar. 

bedrijfsuitjes in alkmaar

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding bedrijfsuitje in Alkmaar? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Alkmaar te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op

groepsuitjes op het strand

beach escape

Beach Escape Alkmaar is hét bedrijfsuitje aan de kust waarbij teamwork een grote rol speelt in het einddoel: ESCAPE! Doe jij het beter dan Tom Hanks en lukt het jullie te ontsnappen? Wij sturen jullie met niks anders dan een tablet, cryptische plattegrond en spelmateriaal richting de vloedlijn van Bergen, Egmond, Petten of zelfs Geestmerambacht. Wie vindt als eerste de coördinaten van de ingegraven aanwijzingen en verborgen kaarten? Om te ontsnappen moet iedereen in het team zijn steentje bijdragen. Heeft jouw team de skills om een ontsnappingsstrategie te maken? 

Expeditie robinson

Wie kent het populaire tv-programma Expeditie Robinson niet? Wie van jouw collega’s mag zich de ultieme Robinson noemen? Dit teamuitje op het strand of in een stadspark is de perfecte combinatie van competitie, teambuilding en fun. Het bedrijfsuitje Expeditie Robinson is een spannend en uitdagend spel waarbij jouw kamp wordt uitgedaagd om samen te werken. Samen een goede tactiek bedenken is belangrijk om te winnen! Als groep word je mentaal en fysiek uitgedaagd. Welke collega zal uitblinken bij de proeven en mag zichzelf de ultieme Robinson Crusoë noemen?   

sportdag

Een sportdag is ook heel geschikt als introductiedag van een school. Tijdens de sportdag leer je je teamgenoten kennen en het ijs wordt onmiddellijk gebroken als jullie strijden voor hetzelfde doel. Samen sporten staat voor verbinding, teambuilding en teamwork. Daarom is een sportdag ook zeer geschikt als bedrijfsuitje of afdelingsuitje. De activiteiten en onderdelen worden altijd begeleid door professionele instructeurs. Beachvoetbal, beachvolleybal, touwtrekken, waterracen, springzakken, je kunt het zo gek niet bedenken tijdens deze sportdag! 

8.4
Reviews 481 beoordelingen klanten vertellen